Nejnovější recenze ze sekce Hudba
ok
Moje první CD od této skupiny z Finska.
Poslouchal jsem jiz několikrát a určitě si koupím další titul.
Moje oblíbená kapela.
Ok
První album s Andi Derisem hned po vyhazovu Michaela Kiskeho. Takhle - na první poslech je znát, že Deris NENÍ Kiske, ale k Helloween jednoznačně sedí. Album je směsí věcí, které si přinesl Deris a které měli připravené Helloween, takže je lehce roztříštěné, což mu ale celkem sluší, protože vyzní barevněji, než následující Time of the Oath. Za mě lehké, poslechové, až holčičí album, které nezkazí náladu. V Expanded edici navíc doplněné o dalších půl hodiny béček ze singlů a japonských bonusovek.
Druhé album s Andi Derisem u mikrofonu. Je poněkud konzistentnější, než předchozí Master of the Rings, ale za mě se v něm místy Helloween vydávají do zbytečně složitých a dlouhých věcí. Je otázka, jestli se tím snaží evokovat skladby Halloween a Keeper of the Seven Keys, ale za mě to trochu ubírá celkovému drajvu alba.
V Expanded edici je původní album doplněno béčky ze singlů a japonskými bonusovými stopami, což nejednoho fanouška potěší :-)
- Výhoda
- Vyhoda
- Vyhoda
- Pro mě jasná volba páni Mišík Hladík Hrubý
Možnost nákupu z domova KM
Možnost nákupu z domova KM
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »