Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Beyonce - I am...sasha fierce

Megahvězda Beyoncé připravila na vánoční trh své v pořadí třetí sólové studiové album. Po rozpadu Destiny´s Child vtrhla Beyoncé na sólovou dráhu a zejména albem B´Day potvrdila svou pozici, když debutovala na #1 prodejní hitparády. Prvním singlem z alba ...více »

Jak hodnotíte produkt?

Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě.

Doporučujeme podobné produkty

Recenze Beyonce - I am...sasha fierce

Přidáno: 17. února 2010

odborník

Dark126

dobrá musika,poslech a ddech
  • Ne

Přidáno: 13. února 2010 (naposledy upraveno 13. února 2010)

Daffy

Beyoncé bych přiřadil k nejlepším zpěvačkám současnosti, se skvělým hlasem a málokdo se jí vyrovná. Z tohohle alba jsem nadšený. První singl se jmenuje SINGLE LADIES, po tom co jsem tuhle skladbu slyšel v rádiu, jsem se rozhodl, že si tohle CD koupím, jelikož Beyoncé obdivuju. A musím uznat, že mě vůbec nezklamala, právě naopak. Byl jsem přímo uchvácen. Další má oblíbená skladba je SWEET DREAM, je rytmická a velmi chytlavá. Pro ty co milují ploužáky a romantické písně, tak bych velmi doporučil skladbu s názvem BROKEN-HEARTED GIRL, která je moc krásná.Album je nabité hity jako třeba HALO, IF I WERE A BOY, DIVA, atd. Beyoncé za album I am...Sasha Fierce získala nejedno ocenění a osobně bych ho ohodnotil jako zatím její nejlepší album. Mohu jen doporučit těm kteří mají rádi kvalitní a moderní hudbu!

Pro:

• Rytmické
  • Tajemné
  • Citlivé
  • Skvělá zpěvačka

• Nemám co vytknout

Přidáno: 30. ledna 2010

CARRE

Špičkové album, tak lze charakterizovat. Nikdy jsem tuto zpěvačku neměl vyloženě v oblibě, pak se mi do rukou dostalo toto album, a musel změnit názor o 200%. Celé album je prošpikováno výbornými songy, které skloubí několik stylů, pop, rock, rnb.

Pro:

• Výborný mix písniček
  • Několik stylů v jednom

• Počáteční cena

Přidáno: 30. ledna 2010

point

Beyonce vydala nové Album a je to opravdu pecka. Líbí se mi skoro všechny písničky co na něm jsou. V současnosti už opadla i prvotní předražená cena. Album I am... Sasha fierce je opravdu plné hitů. Vřele doporučuji.

Pro:

• Výborná zpěvačka
  • Album plné hitovek
  • Moderní hudba, rychlejší i ploužáky
  • Nyní již přijatelná cena

• Vůbec nic jsem nenašel
  • Ano (1)